NEWS

25 februari 2020

Voor onderhoud van grote machines lanceert SORTIMO XL-laden

De naverkoop- en onderhoudsafdelingen worden voor hun interventies op grote machines in de bouwsector vaak geconfronteerd met de opslag van grote gereedschappen en reserveonderdelen buiten de gebruikelijke afmetingen. SORTIMO, inrichter van ateliervoertuigen, heeft onlangs zijn assortiment XXL-schuifladen, Jumbo-Unit genaamd, uitgebreid.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Dankzij de originele dubbele bodemoplossing van SORTIMO kan de laadruimte volledig en optimaal worden benut. De Jumbo-Unit laden garanderen een groot laadvermogen en bieden een perfecte ergonomie voor het laden en lossen van grote of zware goederen. Met hun uiterst stevige telescopische rails zijn ze toegankelijk via de achter- of zijdeuren van het voertuig. De “groot volume” laden zijn nu ook verkrijgbaar in dieptes van 14 en 16 (respectievelijk 1.409,4 mm en 1.617,4 mm) en een hoogte van 21 (357 mm). De nieuwe breedte van 2,5 (612,4 mm) maakt een optimaal gebruik van de opslagruimte in verschillende soorten bedrijfsvoertuigen mogelijk. Hierdoor kan de gebruiker zware (tot 100 kg) en volumineuze goederen veilig en ordelijk laden, zonder in de ruimte te moeten klimmen. De brede frontpanelen met een grote handgreep zorgen overigens voor een gemakkelijke toegang tot de inhoud van de laden.

Deze XXL-laden zijn ontworpen als een dubbele vloer of ondervloeroplossing en overtuigen vooral door hun gebruiksgemak en royale binnenruimte. Bij gebruik als ondervloerlade is de Jumbo-Unit afgedekt met een SORTIMO laad- en montagevloer, waardoor deze eenvoudig te combineren is met andere laadruimte-inrichtingen en dus flexibel te integreren in een complete voertuiginrichting of te combineren met WorkMo’s en ProSafe verankeringsoplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.