NEWS

13 maart 2020

Nieuwe ‘B’ generatie voor 14 CASE schrankladers

Het gamma schrankladers van CASE, dat 5 rupsladers (CTL) en 9 wielladers (SSL) omvat, is volledig herzien onder de naam B serie. 3 SSL en 2 CTL modellen heffen verticaal, terwijl 6 SSL en 2 CTL modellen radiaal heffen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Terwijl de B serie het chassis van de vorige modellen behoudt, zijn er veel verbeteringen aangebracht aan de operationele systemen met gloednieuwe besturingsinterfaces. Op het moment van aankoop is de keuze tussen mechanische en elektro-hydraulische machinebesturing bepalend voor bepaalde innovaties. Op alle modellen zijn de nieuwe bedieningsstations uitgerust met joysticks links en rechts. Intuïtieve schakelaars voor alle essentiële machinefuncties, in combinatie met een eenvoudige ontsteking, start met een druk op de knop en eenvoudige gashendelbediening wekken de indruk van efficiëntie en gemak.

Op 6 punten zijn verbeteringen geconstateerd: 1° De hydraulische bediening biedt 3 reactiemodi; zwak, matig of sterk, en past onafhankelijk van elkaar de kanteling, hef/rijsnelheid en arm/rijbediening aan. 2° Kruipsnelheidsregeling voor delicate schaaf- en zaagbewerkingen. 3° De operatorprofielregistratie slaat de voorkeuren van elke persoon of toepassing op. 4° Nieuwe ECO-functies, startstop, ontstekingsvertraging, enz. 5° Nieuw dashboard in autostijl met gedeeltelijke tellers voor bedrijfstijden en vloeistofniveaus. 6° Betere informatie voor pechverhelping met foutcodes en hun beschrijvende teksten teneinde problemen die de machine kan ondervinden, te identificeren.

Voor alle elektro-hydraulische modellen is een volledig nieuw 8 inch multifunctioneel LCD scherm beschikbaar met een achteruitrijcamera, dat als controlecentrum fungeert. Op deze modellen zijn de joysticks ontworpen met een smallere en comfortabelere handgreep en kunt u met één druk op de knop van de ISO naar de H modus schakelen. Het hydraulische systeem van de B serie is verbeterd met een druk tot 276 bar. Met uitzondering van de SR160B zijn alle modellen uitgerust met een CEGR systeem met een DOC katalysator die geen vloeistof of filteronderhoud nodig heeft, of een CEGR systeem met SCR en Diesel Exhaust Fluid (DEF), zoals op de 67 kW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.