NEWS

6 april 2020

Nog 2 nieuwe RENAULT Trucks T480 voor verhuurfirma HELI

HELI Tans, de in Wetteren gevestigde transportdochter van de HELI verhuurgroep, heeft voor kort twee Renault Trucks T 6x2 van 480 pk aangekocht. De HELI groep is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van zelfrijdende hoogwerkers, hefwerktuigen en apparatuur voor werken op hoogte. Als officiële distributeur van heel wat merken in de sector, bezit de groep ook een opleidingscentrum, de HELI Safety Academy.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Sedert 1983 heeft dit Vlaamse bedrijf zich op eigen grondgebied verder ontwikkeld, maar ook in Frankrijk via zijn dochtermaatschappij HELI France. In België heeft het net een nieuwe locatie in Enghien in Henegouwen toegevoegd aan de twee historische locaties Wetteren in Oost-Vlaanderen en Boom in de provincie Antwerpen. Die nieuwe vestiging volgt op de verwerving van een meerderheidsbelang in ROBEYS & HUET, dat sinds 1986 ook actief is in onderhoud en verhuur van apparatuur voor werken op hoogte. Het is ongetwijfeld deze uitbreiding die het noodzakelijk heeft gemaakt de vloot van HELI Trans te versterken.

Het voertuigenpark bestaat uit 10 trekkers en 4 vrachtwagens, waaronder 4 RENAULT Trucks. Twee van hen zijn net geleverd. “We zijn zeer tevreden over Renault Trucks”, zegt Laurent DEDONCKER, Operations Manager bij HELI. “Voor ons is service de sleutel. We kunnen niet lang zonder één van onze trekkers. Daarom sluiten we altijd een full service contract af. Dit neemt alvast deze zorg weg voor ons, want onze distributeur A.T.C. VAN DAMME is een betrouwbare partner op dit gebied”, zo vervolgt hij.

De keuze voor 6×2 trekkers van 480 pk was nodig om de stabiliteit van de koppeling te garanderen met de zware massa’s die vaak op één punt rusten. Bezorgd om het comfort van zijn chauffeurs, heeft HELI Trans gekozen voor een full options slaapcabine met luchtvering, wat handig is op de bouwplaats: de verhoging voorkomt schade aan de bumper.

Ondanks de zeer voordelige prijs in vergelijking met anderen, voelen onze chauffeurs geen verschil. Bovendien behoren onze RENAULT Trucks tot de zuinigste in het voertuigenpark. We overwegen daarom serieus om een aantal ervan te vervangen door nieuwe RENAULTs”, besluit Laurent DEDONCKER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.