NEWS

26 mei 2020

ENERSON, een nieuwe reeks generatoren bij ENERIA

Als dochteronderneming van de MONNOYEUR groep, verdeelt ENERSON, voorheen FG WILSON SA, sedert 1992 in Frankrijk, in de Franse overzeese departementen en gebieden en in verschillende Afrikaanse landen de dieselgeneratoren van de Europese leider en derde grootste fabrikant ter wereld, FG WILSON, zelf één van de CATERPILLAR merken.

Klik op de foto's om ze te vergroten

FG WILSON is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft meer dan 50 jaar ervaring in de levering van diesel- en gasgeneratoren. Het bedrijf is één van de wereldleiders in stroomvoorziening waar en wanneer dat nodig is. Sinds 1990 heeft FG WILSON met veel klanten over de hele wereld samengewerkt en ongeveer 640.000 generatoren geïnstalleerd, die samen voldoende energieproductie kunnen opwekken voor het hele Britse elektriciteitsnet!

ENERSON, dochteronderneming van ENERIA en GROUPE MONNOYEUR, lanceert een nieuwe samenwerking tegen zeer concurrerende prijzen, met een gloednieuw assortiment hoogwaardige dieselgeneratoren voor noodtoepassingen.

Het productgamma (van 10 tot 1250 kVA) varieert van kleine, gebruiksklare generatoren die geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik tot grootschalige energieproductiesystemen, met een bewakingsfunctie op afstand, die in staat zijn energie te leveren aan het nationale net.

ENERSON & ENERIA werken met een efficiënt, commercieel en technisch team dat heel wat competentie bezit op het gebied van generatoren en onderdelen. De medewerkers hebben een gedegen technische bagage en een perfecte kennis van de specificaties van alle producten.

De nieuwe ENERSON verkooppunten in Frankrijk, België en Luxemburg bieden globale oplossingen die specifiek zijn voor elke omgeving en die precies beantwoorden aan de specifieke behoeften van elk project, elke toepassing en de meest strikte technische vereisten.

Het ENERSON assortiment is een aanvulling op de CATERPILLAR productlijnen en de ENERIA diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.