NEWS

27 mei 2020

Heeft u geld nodig? RITCHIE BROS schiet het u voor!

Omwille van deze rampzalige Covid-19 crisis waaraan maar geen einde lijkt te komen, lijden veel bedrijven onder een gebrek aan liquide middelen en zitten ze opgescheept met een deels werkloze machinevloot. RITCHIE BROS stelt daarom voor om een inventarisatie op te maken en om enkele minder gebruikte machines die gemakkelijk door huur vervangen kunnen worden, te veilen en het geraamde verkoopbedrag voor te schieten.

Klik op de foto's om ze te vergroten

“Ondanks deze periode van onzekerheid vertellen klanten ons dat er nog veel werk te verrichten is overal ter wereld – onderhoud van wegen, elektriciteits- en telecommunicatienetwerken, water- en rioleringssystemen, evenals het transport van voedsel en medicijnen – en wij leveren de uitrusting aan de bedrijven die deze essentiële diensten leveren”, vertelt Karl WERNER, International President van RITCHIE BROS.

De wereld van de machineveilingen blijft draaien. Marktleider RITCHIE BROS organiseert al zijn veilingen uitsluitend online uit en heeft tot nu toe weinig verandering gemerkt in de voorziene vraag – of in de verkoopprijzen – voor gebruikte bouwmachines over de voorbije maanden.

Naast het handhaven van zijn veilingen en marktplaatsen, geeft RITCHIE BROS blijk van zijn engagement tegenover de verkopers in deze moeilijke tijden door verschillende flexibele verkoopopties aan te bieden om hen te helpen met hun cashflow.

Zo biedt RITCHIE BROS onder meer de mogelijkheid tot vervroegde betaling, waarbij het bedrijf een voorschot geeft op de verwachte verkoopprijs van de machines.

Naast die vervroegde betaling, kunnen verkopers ook gebruik maken van de verschillende verkoopopties met prijsbeheersing die RITCHIE BROS op zijn IronPlanet website aanbiedt. Eigenaars van materieel kunnen individueel verkoopadvies krijgen, eenvoudigweg door te praten met hun RITCHIE BROS contactpersoon die de beste keuze voor hen zal bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.