NEWS

2 november 2020

De lynx leeft zich uit! BOBCAT lanceert 48 nieuwe producten…

In de race naar het wereldleiderschap gaat BOBCAT recht op zijn doel af. Onder het nieuwe motto “Next is Now”, dat klinkt als een echte mantra, baseert de fabrikant zijn bliksemsnelle expansie op 4 pijlers en voegt hij een overvloed aan nieuwe producten toe aan zijn catalogus, en nieuwe categorieën die tot dusver onbenut waren.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het bedrijf wil niet alleen de wereldleider zijn op het gebied van compacte bouwmachines; het wil de hele sector van de compacte machines domineren. Vier pijlers maken de kern uit van zijn expansiestrategie.

De verbetering van de bestaande productgamma’s met de upgrade naar Stage V en de invoering van een reeks opties om “all options inclusive” machines aan te bieden.

De uitbreiding van de categorieën, met 4 nieuwe Stage V R-serie schrankladers, waaronder 2 op banden (T66 en T76) en 2 op rupsen (S66 en S76). Evenals 3 nieuwe Stage V R-serie minigraafmachines in het segment van 5-6 ton: de short radius modellen E50z en E55z en de E60, een offset model van 6 ton.

– Verdere uitbreiding door de introductie op de markt van 2 nieuwe productlijnen in de categorie wielladers, waaronder de nieuwe L65 en L85 die door BOBCAT ontworpen en geproduceerd worden in zijn vestiging in Dobris, Tsjechië. Een tweede lijn bestaande uit kleine knikladers maakt haar intrede op de markt met de L23- en L28-modellen die in Bismarck, Noord-Dakota (VS) vervaardigd worden.

Met deze nieuwe modellen blijft de fabrikant zijn klassiekers trouw, maar een toenadering op CONEXPO met AMMANN, die zijn producten in de VS op de markt wil brengen, heeft BOBCAT ertoe aangezet zijn aanbod aan te vullen met een lijn van lichte verdichtingsapparatuur die in samenwerking met Ammann Group werd ontwikkeld. Dit nieuwe, zeer complete assortiment, dat zeven verschillende productfamilies en in totaal 37 modellen omvat, maakt het mogelijk om op bijna elke bouwplaats aan de slag te kunnen.

Digitale technologie en connectiviteit zijn de laatste pijlers van de snelle ontwikkeling. Deze nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling of reeds klaar om de markt te betreden. Zoals de nieuwe BOBCAT MaxControl technologie, een praktische en eenvoudige manier om uw machine op afstand te gebruiken vanuit een applicatie die op uw Smartphone is geïnstalleerd (alleen IOS). De fabrikant wil van MaxControl een modulaire oplossing maken en die in de toekomst met andere functies aanvullen. Een andere nieuwe on-demand functietechnologie die door BOBCAT is getest, stelt klanten in staat om de in hun machine geïntegreerde hard- en softwarefuncties te verkennen. Ze kunnen dan worden geactiveerd en gekocht wanneer de tijd rijp is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.