NEWS

11 november 2020

Twee HS15 E en HS18 E PULSEO hoogwerkers bij HAULOTTE

HAULOTTE, de Franse hoogwerkerfabrikant die zich resoluut richt op schone energie, zet zijn “Blue Strategy” voort en kondigt twee nieuwe all terrain, 100% elektrische PULSEO HS15 E en HS18 E schaarhoogwerkers aan. Ze moeten niet onderdoen voor hun thermische tegenhangers en bezitten dezelfde klimcapaciteiten.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Zoals u zich zult herinneren, lanceerde de fabrikant in april 2018 op INTERMAT de eerste mijlpalen van zijn PULSEO generatie. Ze waren uitsluitend gericht op het verminderen van de energiekosten en de uitstoot van vervuilende stoffen en lawaai, en het leveren van optimale prestaties. Dat was wat de elektrische architectuur van de PULSEO machines beloofde.

De twee nieuwe hoogwerkers spelen hier perfect op in met hun vermogen om hellingen tot 45% te nemen en met hun bodemvrijheid van 30,7 cm die gemakkelijk obstakels op elk terrein overwint. De pendelas past de positie van de voorwielen aan de oneffenheden van de ondergrond aan en de as zorgt voor de mechanische overbrenging naar de vier aangedreven wielen met volle honingraatbanden. In moeilijke situaties zorgt het sperdifferentieel voor extra tractie. In werkstand garanderen 4 stabiliserende cilinders een kantelcorrectie tot 5°.

De HS15 E en HS18 E schaarhoogwerkers kunnen een belasting aan van 750 kg, d.w.z. 4 personen plus hun uitrusting op een 7,4 m lang platform, met verlengstukken (optioneel). Het nauwkeurig en soepel rijden, dankzij de proportionele bedieningen, maakt ook verplaatsingen mogelijk op een vlakke ondergrond met een werkhoogte van 15m (HS15E) of 13 m (HS18E). De optionele Haulotte Activ’Shield Bar die verpletteren vermijdt, is nu beschikbaar op de schaarhoogwerker!

De nieuwe PULSEO schaarhoogwerkers zijn uitgerust met onderhoudsvrije asynchrone motoren. Haulotte Activ’Energy Management controleert de lading en verlaagt de onderhoudskosten van de batterij. De 3 voorgestelde laadoplossingen zijn een geïntegreerde eenfasige lader op 110 – 230 V, een optionele driefasige snellader (80% in 3 uur) of een verwijderbare Stage V range extender, die uitwisselbaar is tussen de PULSEO schaarhoogwerkers. De machine heeft een garantie van 5 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.