NEWS

17 december 2020

INTERMAT PARIS uitgesteld tot april 2024

Diegen die hoopten op een uitstapje naar Parijs ter gelegenheid van de driejaarlijkse internationale beurs INTERMAT 2021, kunnen deze teleurstelling bijschrijven op het conto van de Covid-pandemie. Hoewel de fabrikanten de afgelopen weken enige dynamiek leken te hervinden met de voorstelling van nieuwe modellen en concepten, zullen de fans van machines voor bouw en openbare werken op hun honger blijven. Laten we hopen dat MATEXPO 2021 ons onder de nieuwigheden zal bedelven.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Gezien de heersende onzekerheid in verband met de Covid-19 pandemie, die waarschijnlijk ook in de eerste helft van 2021 zal aanhouden, hebben de organisatoren van INTERMAT beslist om de beurs die van 19 tot 24 april 2021 in Parijs zou worden gehouden, te annuleren en de volgende editie in april 2024 te organiseren.

Deze moeilijke beslissing is onvermijdelijk gebleken, gezien de nog steeds onzekere gezondheidssituatie bij het begin van het eerste semester van 2021, waardoor het evenement in april aanstaande niet in alle rust had kunnen plaatsvinden. De annulering is het gevolg van overleg tussen de professionals die verenigd zijn binnen de Raad van Bestuur van INTERMAT.

Hoewel heel wat Franse en internationale exposanten, die altijd trouw op de afspraak zijn van dit toonaangevende bouw- en infrastructuurevent, hun deelname aan de editie 2021 reeds hadden bevestigd, bleken de beperkingen voor april nog te groot om de beurs optimaal te organiseren.

De volgende INTERMAT Paris wordt gehouden in april 2024, met de zoals altijd sterke ambitie om een internationale en toekomstgerichte showcase van innovatie te presenteren, teneinde de bouwmarkten van morgen te veroveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.